Az irodáról

A Skicc-Art Építésziroda 2008-ban alakult és a kezdetek óta építészeti, valamint generáltervezéssel foglalkozik. Az elmúlt közel másfél évtized során összességében több mint 200.000 m2 alapterületű épületünk valósult meg. Komplex ingatlanfejlesztések tervezése mellett vállaljuk, építést előkészítő beépítési tervek, programtervek, tanulmánytervek, engedélyezési, tender és kiviteli dokumentációk magas szakmai színvonalon való elkészítését. A külső környezet alakításától a belsőépítészeti megoldásokig teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

A korszerű építészeti megoldások alkalmazása mellett, fontos számunkra a környezettudatosság, a fenntartható megoldások tervezése. Cégvezetőnk 2014 óta tagja a HuGBC-nek, azaz a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek irodaépületek, társasházak, lakóépületek, hotelek és ipari épületek tervezésében.

A Skicc-Art Építésziroda - Média Építészeti díj

Média Építészeti díj

Irodánk 2018-ban az Office Garden III. irodaházért Média Építészeti Különdíjat kapott.

A Skicc-Art Építésziroda fő profilja

Építészeti és generáltervezés, komplett engedélyezési és kiviteli dokumentációk mellett, beruházást megalapozó megvalósíthatósági és finanszírozási tanulmányok készítése.

Irodánk szolgáltatásai

Copyright © 2022 Skicc-Art Építésziroda | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató